13 Ekim 2016 Perşembe

Günlük 01/02/2016

Bugün 39.haftamıza girdik bebeğim.
Şehzadem gelmeye niyetin yok sanırsam :)
Merakla, sabırsızlıkla bekliyoruz artık, hadi.

Annenin her tarafı şişti, elleri, ayakları, hatta burnum bile feci durumda. Burnumdan nefes alamıyorum, hareketlerim iyice zorlaştı. Bütün gün bir şeyler yiyip, içip, yatıyoruz. Ya da kitap okuyoruz oturduğumuz yerden. Başka bir şey yapmaya maalesef enerjim yetmiyor, hemen nefes nefese kalıyorum.

Cuma günü 38+4 de doktordaydık. Artık doktorumuz bile karnımla dalga geçiyor; "Senin füze daha nereye gidecek bakalım " diyor :)) Gerçekten de karnım tam bir füze gibi. Gören ikiz mi diyor. Ben böyle büyük karnı kimsede görmemiştim :)

Aa bir de unutmadan doktorda ne yaptığından bahsedeyim, çünkü iyice dilimize doladık, dalga geçiyoruz seninle haberin olsun; doktorun muayene koltuğuna her oturduğumda kendini ittiriyorsun, karnım kaskatı kesiliyor, yamuk yumuk bir şekil alıyor. Doktor da "Sizin ki daha çıkış yolunu bilmiyor, yanlış yerden çıkmaya çalışıyor" diyor. Ee tabi bu fırsat kaçar mı, sen gelene kadar dilimize dolanacak bu gidişle, çıkış yolunu bilmediğin  :)) E hadi artık doğru yolu bildiğini göster bize :P


Not: Bu yazıdan iki gün sonra 03/02/2016'da sabah saatlerinde doğru yolu bildiğini gösterdi bize şehzadem ;)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder