28 Haziran 2023 Çarşamba

Makey Makey ve Scratch ile Kodlama (7+) - Yeni Eğitim Duyurusu

 

Makey makey ve scratch ile kodlama - Udemy Eğitimi
Sizlere Udemy'de yayınlanan 3. kursumu duyurmaktan mutluluk duyarım ; "Makey Makey ve Scratch 3.0 ile Çocuklar için Kodlama (7+)

Eğitim içeriğim kodlamayı Scratch ve makey makey kullanarak öğrenmek isteyen 7 yaş üzeri herkese hitap etmektedir. İster öğrenci, ister ebeveyn/bakımveren, ister öğretmen/eğitmen olun, kodlamayı öğrenmek ya da öğretmek istiyorsanız, herhangi bir ön bilgi gereksinimi olmayan bu kurs size göre olabilir. 

Kurs boyunca konuları pekiştirme amaçlı sınavlar (6 adet), hatayı bulma soruları ve ödevler (9 adet) sizleri bekliyor olacak. Bunlarla kendinizi deneyip, eksiklerinizi farketmeniz oldukça önemlidir. Aynı zamanda kursiyerlerimizin birbiriyle iletişim kurup, birbirlerinin projelerini inceleyebilecekleri, birbirlerinden projeleri için yardım isteyebilecekleri bir sınıf oluşturulmuştur. Kayıt olan kursiyerlerle bu sınıf bağlantısı paylaşılacak olup, bu sayede eğitimin sadece videodan ibaret olmasının önüne geçilmek istenmiştir. Yani bir bakıma interaktif bir kurs olması amaçlanmıştır.


Kurs İçeriğinden bahsedecek olursam; 1. bölüm giriş niteliğindedir.

2.bölüm, 4-8 yaş çocukların kullanımına uygun olan, benim de bir diğer kursum olan Scratch Jr'dan Scratch'e geçenler için hazırlanmış olup, Scratch'e hazırlanmaları için yardımcı olmak amaçlanmıştır.

3.bölümde Scratch'in arayüzünü tanımaya başlıyoruz, verilen ödev ve sınav soruları ile öğrendiklerimizi pekiştirme imkanı elde ediyoruz.

4.bölümde Scratch’teki blokların üzerinden tek tek geçerek, bol bol örnek gösterip, sizleri uygulamaya teşvik ediyorum. Bu bölüm sonunda Scratch’i tüm özellikleriyle öğrenmiş olacaksınız.

5.bölümde Scratch'te bulunan eklentileri tanıyıp, bunlarla ilgili projeler tasarlıyoruz.

6. bölümde tüm detaylarıyla öğrendiğimiz Scratch ile oyun tasarlamayı öğrenip, pratik yapıyoruz.

7. bölümde Makey Makey kartını tanıyoruz ve okul öncesi döneminde bulunan çocuklara sunabileceğiniz projeler gösteriyoruz.

8. bölümde 7 yaş üstü herkesin şu ana kadar öğrendiğimiz tüm Scratch bilgilerini kullanarak makey makey ile tasarlayabilecekleri oyunlar, uygulamalar tasarlıyoruz.


Oldukça geniş içerikli, hem sınıf ortamında hem ev ortamında uygulanabilecek oyunlar ve etkinliklerle oldukça doyurucu bir eğitim içeriğiyle karşı karşıyasınız.

Kurs sonunda; Scratch ve Makey Makey kullanarak animasyon hazırlayabilir ve oyunlar tasarlayabilir yetkinliğe ulaşabileceksiniz.

Eğlence garantilidir :)

01.10.2023 tarihine kadar geçerli kupon kodu ile 69.99 TL'den eğitim içeriğini satın alabileceksiniz. 

Kupon Kodu: EYLUL23

Link : https://www.udemy.com/course/makey-makey-ve-scratch-3-ile-cocuklar-icin-kodlama-/?couponCode=EYLUL23


Unutmayın Udemy eğitimlerini satın aldıktan sonra ömür boyu erişebileceksiniz.


Her türlü  sorunuz, görüş, öneri, eleştiriniz için lütfen iletişime geçmeye çekinmeyin.


Görüşmek üzere... 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder