1 Ocak 2017 Pazar

Günlük 10/07/2016

Bugün tam 5 ay 1 haftalıksın.
Mutlu bebişim benim, hayat seninle çok güzel geçiyor.

Artık seninle aynı yatakta yatıyoruz, ikimiz için de daha rahat oluyor. Park yatak ufak geliyor sana, uykuda devamlı dönüyorsun, geniş alan istiyorsun, çarptıkça uyanıyorsun. Ben de her dönmende ayaktayım, acaba nefes alabiliyor musun diye. Yani ikimiz de bu şekilde çok sık uyanınca çareyi beraber yatmakta buldum. Ne kadar doğru oldu zaman gösterecek artık. Annenin 2 yaşına kadar bebeğiyle beraber yatmasını savunan uzmanlar var, anne ile bebeğin birbirine güvenli bağlanması için öneriliyor, okuduğum bu kitaplara da güvenerek böyle bir karar aldım. Umarım seni tek başına yatırmak çok zor olmaz. Şimdilik ikimiz de gayet mutluyuz.

Aaa artık yoğurt da yiyorsun, hem de annen evde mayalıyor yoğurdu 😉 Pek sevmesen de yiyorsun şimdilik 😈

Bir de geçen gün Emirgan'a gittik beraber, çok güzel bir gündü. Bayıldın mis gibi havada gezmelere. Yolda giderken arabada mışıl mışıl uyudun. Babaannen yanında oturdu. Emirgan'da herkese gülücükler attın, parkta oynayan çocuklara kahkahalar attın. Bir ara da yere yatırdık seni, etrafı izlemelere doyamadın. Hepimize çok iyi gelen güzel bir gündü.
Dönüş yolunda ise biraz zorladın bizi, trafik vardı, araba durdukça uyanıp, ağlamaya başladın, araba giderken hiç sıkıntı yok nedense 😊

Emeklemene de çok az kaldı, yere bırakınca yan yan ilerliyorsun. Denemeler hep videoda :)

30.06 da gittiğimiz doktor ölçümlerine göre; boyun:66,5 cm., kilon:7.380 gr. Kilon normal, boyunsa ortalamanın üst skalasında. Her şey yolunda çok şükür.

Seni çok seviyoruz bir tanem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder